vill göra en blåbärstopping på muffins men vill ha en hård krispig inte så söt . Provat med gelantin men blir bara kladdigt ! nån som kan tipsa
husmusen889 oktober 2013
Har du provat med att smaksätta glasyr? Annars är det nog enklast med en mjukare philadelphiagrund, behöver inte bli så sött då.
Veranne31 oktober 2013
Kanske skulle det funka med en blandning av blåbär, hackade nötter eller mandel och bara lite socker?
Cassiopeya1 november 2013
Smörkräm med blåbär? Använder du frysta blåbär eller essens? Smörkräm med blåbärsessens och lite blå hushållsfärg för färgens skull kan nog bli bra (Y) Här hittar du essenser :D
Testa att rosta lite havregryn i ugnen, blanda med lite philadelphiaost och blåbär.
AngieH4 november 2013
Det finns en ekologsik blåbärssås från ST Dalfour som är en riktig räddare i nöden när man behöver lyxig dessert men inte har tid. Finns på ICA. Den funkar utmärkt till detta med, blanda den i glasyr om du vill ha krispig! Annars vet jag att man kan smaksätta creme cheese med den, då blir det lite syrligare.
vill göra en blåbärstopping på muffins men vill ha en hård krispig inte så söt . Provat med gelantin men blir bara kladdigt ! nån som kan tipsa
Har du provat med att smaksätta glasyr? Annars är det nog enklast med en mjukare philadelphiagrund, behöver inte bli så sött då.
Kanske skulle det funka med en blandning av blåbär, hackade nötter eller mandel och bara lite socker?
Smörkräm med blåbär? Använder du frysta blåbär eller essens? Smörkräm med blåbärsessens och lite blå hushållsfärg för färgens skull kan nog bli bra (Y) Här hittar du essenser :D
http://borgebykryddgard.jetshop.se/aromer--essenser-/hushallsaromer-c-151-7.aspx
Florsocker, citronsaft och lite mixade blåbär?
Testa att rosta lite havregryn i ugnen, blanda med lite philadelphiaost och blåbär.
Det finns en ekologsik blåbärssås från ST Dalfour som är en riktig räddare i nöden när man behöver lyxig dessert men inte har tid. Finns på ICA. Den funkar utmärkt till detta med, blanda den i glasyr om du vill ha krispig! Annars vet jag att man kan smaksätta creme cheese med den, då blir det lite syrligare.
http://angiehults.blogspot.se/2013/11/snabbtips-blabarssas.html