Jag tycker det är svårt att få till en riktigt knäckig yta på brulén. Den bränner så lätt! Jag använder ett ljust råsocker och har en liten butangasbrännare.Oavsett om jag håller nära eller långt ifrån, har mycket eller lite socker så blir det mest bränt, osigt och lite osmakligt. Hur gör ni? Kan ni tipsa mig?
Roskerstin25 oktober 2013
Jag har inga problem, jag har också en liten butangasbrännare och använder ljust råsocker. Vad jag gör är att jag för brännaren med ganska lugna rörelser, inte för snabbt och inte för långsamt fram och tillbaka över brulén många, många gånger. Jag håller väl brännaren mellan 5-8 cm från brulén. Är min favvodessert, så jag gör den ganska ofta. Hoppas mitt råd är till hjälp och lycka till nästa gång!
rosatalo25 oktober 2013
Om man inte har en brännare, går det på något annat vis? Skulle vilja men vill inte ha någon butanbrännare.
annapatrik25 oktober 2013
Du kan lika bra använda ugnen att bränna av, 250 grader, grill.
Blir lite less ibland på saker man skaffar för att använda till bara en sak.
irrevirre25 oktober 2013
Det skall funka under grill i ugnen men det är svårare att få det lagom så passa noga. Det är nog en vanesak att använda brännaren, jag tycker det är busenkelt nu, lätt att kontrollera. Ge inte upp utan ta lite tid på dig bara (Y)
Jag tycker det är svårt att få till en riktigt knäckig yta på brulén. Den bränner så lätt! Jag använder ett ljust råsocker och har en liten butangasbrännare.Oavsett om jag håller nära eller långt ifrån, har mycket eller lite socker så blir det mest bränt, osigt och lite osmakligt. Hur gör ni? Kan ni tipsa mig?
Jag har inga problem, jag har också en liten butangasbrännare och använder ljust råsocker. Vad jag gör är att jag för brännaren med ganska lugna rörelser, inte för snabbt och inte för långsamt fram och tillbaka över brulén många, många gånger. Jag håller väl brännaren mellan 5-8 cm från brulén. Är min favvodessert, så jag gör den ganska ofta. Hoppas mitt råd är till hjälp och lycka till nästa gång!
Om man inte har en brännare, går det på något annat vis? Skulle vilja men vill inte ha någon butanbrännare.
Du kan lika bra använda ugnen att bränna av, 250 grader, grill.
Blir lite less ibland på saker man skaffar för att använda till bara en sak.
Det skall funka under grill i ugnen men det är svårare att få det lagom så passa noga. Det är nog en vanesak att använda brännaren, jag tycker det är busenkelt nu, lätt att kontrollera. Ge inte upp utan ta lite tid på dig bara (Y)
Tack för era tips. Jag skall öva!