Hur gör man en riktigt god chokladmousse? Alla recept och tips mottages tacksamt. Jag har svårt att få till den där luftiga konsistensen (med små bubblor i), min blir ofta tung och kompakt.
Jag tar som sagt var emot allt från hela recept till små tips och vad som är viktigt att tänka på.
Smält 200g choklad i vattenbad.
ha ner 4 äggulor under konstant omrörning. RÖR HÅRT annars blir det klumpar.
vispa 4 dl vispgrädde hårt och vänd försiktigt ner chokladblandningen.
Skopa upp i portionsglas och ställ i kylen i några timmar.
Hur gör man en riktigt god chokladmousse? Alla recept och tips mottages tacksamt. Jag har svårt att få till den där luftiga konsistensen (med små bubblor i), min blir ofta tung och kompakt.
Jag tar som sagt var emot allt från hela recept till små tips och vad som är viktigt att tänka på.
Här kommer den som i alla fall jag tycker är den godaste(Y)
Oslagbar chokladmousse!
Smält 200g choklad i vattenbad.
ha ner 4 äggulor under konstant omrörning. RÖR HÅRT annars blir det klumpar.
vispa 4 dl vispgrädde hårt och vänd försiktigt ner chokladblandningen.
Skopa upp i portionsglas och ställ i kylen i några timmar.
Klart! :)
Tack för tipsen, tar gärna emot fler.