Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefära

  • Russinet-Korinten 24 februari 2010

    Halloj!
    Har ätit torkad ingefära precis, och då slog det mig; var för inte göra själv? Busenkelt, tänkte jag! Men vi närmare eftertanke så är det nog inte så enkelt som att skära en ingefära i små bitar och låta den ligga och torka, den blir nog väldigt hård och äcklig då. Men om någon har ett tips så skulle det vara bra.
    Helst inte för onyttiga, typ kokade i sockerlag eller nåt:p
    Jag kanske var lite otydlig; jag tänker mig sådan som säljs i thai och kinaaffärer, på påse, mjuka:)

  • karoleen 2 mars 2010

    Jag kollade lite på nätet och då hittade jag denna sida: http://www.ehow.com/how_4923677_dry-ginger-root.html

    Kanske hjälper?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.