Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemoncurden för lös! Går det rädda den?

  • irrevirre 16 oktober 2011

    Imorgon skall jag bjuda kollegorna på en Pavlova med lemoncurd, vispgrädde och färska bär.
    Har gjort lemoncurden men den är aningen lös tycker jag. Har gjort samma recept flera gånger och det har alltid gått bra.
    Kan jag rädda den .. Koka upp över vattenbad igen eller vad?
    Hjälp!!

  • zonale 16 oktober 2011

    Jag tror att du kan rädda den genom att hetta upp den på nytt och tillsätta Maizena majsstärkelse.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.