Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maräng

  • fruhagelin 29 januari 2013

    Jag skall göra en efterrätt som har maränger som bas. Detta skall bjudas på söndag. Kan jag göra dessa på lördag? Jag har ingen aning om marängen måste ätas färsk eller om den blir bra dagen efter? Vad förvarar man dem isåfall i? En plastpåse?

  • axelacke 29 januari 2013

    Jag brukar förvara mina maränger i en burk med lock i rumstemperatur, då håller de sig frasiga!
    Lycka till!/ Axel

  • LenaBE1 30 januari 2013

    Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
    Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!

  • carina50petersson 30 januari 2013

    {worship}{shock}

  • carina50petersson 30 januari 2013

    :@

  • MosterNettan 30 januari 2013

    Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013

    Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
    Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!



    Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?

  • LenaBE1 30 januari 2013

    Skrivet av MosterNettan den 30 jan 2013

    Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013

    Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
    Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!



    Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?


    Nej det tror jag inte att det har någon betydelse. :)

  • Marksten 30 januari 2013

    Ska du ha dom sega inuti så ska de inte ligga mer en några dagar.

  • jas65 30 januari 2013

    Skrivet av MosterNettan den 30 jan 2013

    Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013

    Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
    Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!



    Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?


    Ja det har det

  • LenaBE1 31 januari 2013

    Skrivet av jas65 den 30 jan 2013

    Skrivet av MosterNettan den 30 jan 2013

    Skrivet av LenaBE1 den 30 jan 2013

    Javisst kan du baka marängerna i förväg, flera dagar innan om du vill. Dom håller sig "färsk" länge. (säkert i flera månader) (Y)
    Förvara helst i burk med tätslutande lock. Lycka till!



    Har det nån betydelse om det är en plastburk eller plåtburk?


    Ja det har det


    Jasså har det? Förklara gärna varför. {dont-know}

  • Morada 31 januari 2013

    Jag förvarar mina maränger i plastburk och det brukar funka bra... Men jag vill å andra sidan INTE att marängerna ska vara sega i mitten, jag vill att de ska vara frasiga rätt igenom och helst smula lite lagom så de går bra att krossa över glass och andra efterrätter... De håller sig ju i alla fall i några veckor (kanske månader om man kan låta bli att äta upp dem så länge, jag har aldrig lyckats prova)...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.