Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Praliner

  • 12 november 2000

    Bra recept eller förslag på tryffel och praliner?

  • 15 november 2000

    Här är tryffel!125 g mörk blockchoklad, helst ValrhonaTryffel:1 dl vispgrädde200 g blockchoklad1 msk vaniljsockerSmält blockchokladen sakta i vattenbad. Häll försiktigt i knäckformar, tippa och vänd så att sidorna blir jämt täckta av choklad. Låt stå i kylskåpet och stelna.Koka upp grädden i en kastrull. Bryt blockchoklade i bitar och smält i den varma grädden. Tillsätt vaniljsockret. Låt smeten kallna ordentligt. Fyll formarna!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.