Jag undrar om någon har ett bra förslag på vad man kan servera till kladdkaka istället för grädde? Gärna någon sorts yoghurtbaserad sås elller något annat med frisk smak.
Tesslatess19 november 2011
Nånting med yogurth, mynta och citron?
Mistys19 november 2011
Kesella vanilj!
Lenkan19 november 2011
Frysta hallon som värms upp och halvmosas i en kastrull såklart!
The_mama97mia19 november 2011
Ngn hemgjord sorbet? Eller citronfromage?
Annars som sagt hallonsås - mums.. Eller aprikospuré.
Eller mango-puré/sorbet.
bigganv19 november 2011
turkisk yoghurt med lite florsocker och vaniljsocker i!
Mumsigt värre!!!
Countrygirl20 november 2011
Creme Fraiche med florsocker, riven citronskal och lite pressad citron.
EliBerg6520 november 2011
Lime- och Mascarponekräm med en gnutta florsocker i! Det funkar till det mesta, även till en god kolapaj. Vispa ihop och spritsa toppar på kakan/pajen eller servera i en skål bredvid.
Lillahustrun2 december 2011
Kanske inte det du tänker dig men jag satt precis och funderade på att ha tobleronemousse till- vad tror ni andra om det? :)
Lenkan2 december 2011
Det tror jag blir otroligt mastigt och sött
Kakan19862 december 2011
Jag vet inte om det är grädde överhuvudtaget du vill ha bort eller om det är just vispad grädde du inte vill ha.
Annars brukar jag värma upp grädde och smälta vit choklad i, sedan om du vill ha lite syrligare borde man ju kunna köra det i en mixer med hallon t ex eller pressa i limesaft eller nåt?
jash12 november 2012
vaniljglass! som grädde, men godare...
monicadanell12 november 2012
Hallonsås är gott till kladdkaka
anelu12 november 2012
Mosade hallon och vaniljglass,mums!
Annrh12 november 2012
Skrivet av Lenkan den 19 nov 2011
Frysta hallon som värms upp och halvmosas i en kastrull såklart!
Kunde inte säga det bättre själv :)
MarieN614 februari 2013
Skrivet av asail den 19 nov 2011
Jag undrar om någon har ett bra förslag på vad man kan servera till kladdkaka istället för grädde? Gärna någon sorts yoghurtbaserad sås elller något annat med frisk smak.
Rekommenderar smaksatt Kesella som finns på hyllan - jättegod till kladdkaka!
Nenabirk14 februari 2013
Syltad ingefära som hackas och blandas ner med lite av sirapen i vaniljglass! Såna runda bitar ingefära som ligger i sirap, inte den till sushi!! :-) Det är mycket gott med hallon till choklad och ingefära om man så önskar. Antingen färska hallon eller hallonsås.
Magdolna14 februari 2013
... eller stracciatella joghurt.....
carolina_karlsson_5815 februari 2013
Jag tror på en bär eller fruktsallad till kladdkanan istället, för sås, för har man en kladdig kladdkaka så blir det bara massa kladd med en sås till. Då är det bättre med frukt eller bär till :)
bjoli19815 februari 2013
Skrivet av asail den 19 nov 2011
Jag undrar om någon har ett bra förslag på vad man kan servera till kladdkaka istället för grädde? Gärna någon sorts yoghurtbaserad sås elller något annat med frisk smak.
Jag undrar om någon har ett bra förslag på vad man kan servera till kladdkaka istället för grädde? Gärna någon sorts yoghurtbaserad sås elller något annat med frisk smak.
Nånting med yogurth, mynta och citron?
Kesella vanilj!
Frysta hallon som värms upp och halvmosas i en kastrull såklart!
Ngn hemgjord sorbet? Eller citronfromage?
Annars som sagt hallonsås - mums.. Eller aprikospuré.
Eller mango-puré/sorbet.
turkisk yoghurt med lite florsocker och vaniljsocker i!
Mumsigt värre!!!
Creme Fraiche med florsocker, riven citronskal och lite pressad citron.
Lime- och Mascarponekräm med en gnutta florsocker i! Det funkar till det mesta, även till en god kolapaj. Vispa ihop och spritsa toppar på kakan/pajen eller servera i en skål bredvid.
Kanske inte det du tänker dig men jag satt precis och funderade på att ha tobleronemousse till- vad tror ni andra om det? :)
Det tror jag blir otroligt mastigt och sött
Jag vet inte om det är grädde överhuvudtaget du vill ha bort eller om det är just vispad grädde du inte vill ha.
Annars brukar jag värma upp grädde och smälta vit choklad i, sedan om du vill ha lite syrligare borde man ju kunna köra det i en mixer med hallon t ex eller pressa i limesaft eller nåt?
vaniljglass! som grädde, men godare...
Hallonsås är gott till kladdkaka
Mosade hallon och vaniljglass,mums!
Frysta hallon som värms upp och halvmosas i en kastrull såklart!
Kunde inte säga det bättre själv :)
Jag undrar om någon har ett bra förslag på vad man kan servera till kladdkaka istället för grädde? Gärna någon sorts yoghurtbaserad sås elller något annat med frisk smak.
Rekommenderar smaksatt Kesella som finns på hyllan - jättegod till kladdkaka!
Syltad ingefära som hackas och blandas ner med lite av sirapen i vaniljglass! Såna runda bitar ingefära som ligger i sirap, inte den till sushi!! :-) Det är mycket gott med hallon till choklad och ingefära om man så önskar. Antingen färska hallon eller hallonsås.
... eller stracciatella joghurt.....
Jag tror på en bär eller fruktsallad till kladdkanan istället, för sås, för har man en kladdig kladdkaka så blir det bara massa kladd med en sås till. Då är det bättre med frukt eller bär till :)
Jag undrar om någon har ett bra förslag på vad man kan servera till kladdkaka istället för grädde? Gärna någon sorts yoghurtbaserad sås elller något annat med frisk smak.
http://www.arla.se/vara-produkter/produkt/?productid=7310865066121
färdigt!