Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt

  • prillan7 23 januari 2009

    Hej jag köppte en bakmaskin till min 82 åriga mamma tänkte att hon kunde få det lite enkelt när hon ska baka sitt bröd då hon är glutenallergiker så använder hon glutenfritt mjöl men hur vi än försöker att baka ett glutenfritt bröd i en bakmaskin så går det inte det blir bara sten klump av det vi är trötta på att testa hela tiden mjölet är så dyrt.
    Så snälla du hjälp oss med ett resept på ett glutenfritt bröd i en bakmaskin av märket Melissa. Tack på förhand Eva. [email protected]

  • BagarnJeppson 26 januari 2009

    Hej,

    Det är inte helt lätt att baka med glutenfritt mjöl. Men för att öka
    volymen kan du prova med att, öka jästen, jäsa längre, ge degen en längre
    liggtid.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.