Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gummiliknande Pinnocciotårta!!

  • mudika 12 december 2008

    Hej ! Min familj älskar pinnocciotårta. Men ibland blir marängen så gummiliknande. Inte spröd och smaskig som den ska bli. Vad gör jag för fel?? Har frågat många men ingen kan svara!

  • BagarnJeppson 12 december 2008

    Hej,

    När du vispat din maräng och den har blivit hård, tillsätt en droppe ättika. Tänk på att inte ha för varmt i ugnen, förslagsvis 150grader i 45 minuter.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.