Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man ersätta ett mjöl med ett annat i recept

  • Lustan 27 september 2009

    Jag undrar om man kan ersätta ett mjöl med ett annat i brödrecept eller är det väldigt noga att man använder det som står? Har ett recept men t.ex dinkelmjöl men tänkta ta nåt annat som fanns hemma istället. Vilka mjölsorter kan man ersätta med varandra i recept utan att misslyckas?
    Mvh Lustan

  • BagarnJeppson 7 oktober 2009

    Hej!

    Det går bra att byta ut mjölet, kontrollera bara mängden så att brödet inte blir för kompakt!

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.