Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej, Till helgen ska jag göra Tiramisu för första gången, och det är till min fars 75 års kalas. Jag har hört att det är ganska svårt att göra Tiramisu, vad ska jag tänka på? Måste formen har avtagbarkant eller kan man göra den i form med fast kant? Vi blir 10 personer, hur mycket ska jag göra? Mvh SofieJa
Hej, Det blir nog bäst att använda en form med avtagbar kant. Ett tips är att använda portionsskålar. Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej,
Till helgen ska jag göra Tiramisu för första gången, och det är till min fars 75 års kalas.
Jag har hört att det är ganska svårt att göra Tiramisu, vad ska jag tänka på?
Måste formen har avtagbarkant eller kan man göra den i form med fast kant?
Vi blir 10 personer, hur mycket ska jag göra?
Mvh
SofieJa
Hej,
Det blir nog bäst att använda en form med avtagbar kant. Ett tips är att använda portionsskålar.
Mvh
Kalle