Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mjöl

  • mrsmiggins1 6 december 2008

    Hej

    Har just återvänt från England där dom använder mycket "självjäsande" mjöl, inte till bröd utan till mjuka kakor. Finns detta i Sverige? Jag har många engelska recept som jag vill använda. Har försökt använda bakpulver / mjöl men svårt att få rätta mängder, balancen då det gäller små mängder.

  • BagarnJeppson 8 december 2008

    Hej,

    Jag vet faktiskt inte om detta finns i någon specialbutik i Sverige. Något direkt facit har jag inte (om balansen), då det rör sig om olika sorters kakor som du tänker baka...

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.