Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksdeg

  • boz1965 2 december 2008

    Hej Bagar'n.

    Undrar om det går att frysa pepparkaksdeg. Jag funderar nämligen på att göra en rejäl sats, dela upp i mindre bitar och plocka fram efterhand som kakorna går åt.

  • boz1965 2 december 2008

    Fortsätter att undra...

  • BagarnJeppson 3 december 2008

    Hej!
    Eftersom jag har mitt vanliga heltidsjobb att också hinna med kan jag tyvärr bara svara på frågor på måndagar, onsdagar och fredagar. Ledsen att du fick vänta.

    Visst kan du frysa pepparkaksdeg. Den håller sig fin i frysen i flera månader.
    Mvh
    Kalle

  • boz1965 3 december 2008

    Skrivet av BagarnJeppson den 3 dec 2008

    Hej!
    Eftersom jag har mitt vanliga heltidsjobb att också hinna med kan jag tyvärr bara svara på frågor på måndagar, onsdagar och fredagar. Ledsen att du fick vänta.

    Visst kan du frysa pepparkaksdeg. Den håller sig fin i frysen i flera månader.
    Mvh
    Kalle


    Tackar!
    Ursäkta min otålighet, men jag är van att det tar tiiiiiiiiid med svaren ibland här på sajten.

    Det jag bekymrade mig mest över var egentligen om sockret i degen skulle kristallisera sig, men du säger ju att det går bra, så då tror jag på det! :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.