Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smält smör vs rumsvarmt smör!

  • Roskerstin 25 mars 2009

    Hej, jag undrar om resultatet blir annorlunda om man använder smält smör eller rumsvarmt smör. Det gäller i 1:a hand småkakor. Det är lite svårt att vispa rumsvarmt smör tycker jag. TACK på förhand. M V H Kerstin

  • BagarnJeppson 27 mars 2009

    Hej,

    Det som kan ställa till problem med smält smör är att degen blir lös, men det kan du avhjälpa med att lägga in den i kylen några timmar.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.