Jag tycker att jag provat alla trix jag kan komma på:
1'a jäsningen kall i minst 2-3 timmar
surdeg eller jäst, surdeg och jäst
Rundrivning
2'a jäsningen i ugn 40 grader
Bak i konvektionsugn (med och utan sten)
Bagarn's bästa vetemjöl
men bröden har väldigt svårt att få höjd, de har en tendens att flyta ut.
hoppas ni kan hjälpa mig
Åke :o
BagarnJeppson14 september 2009
Hej!
Till fristående bröd kan du inte ha degen för lös, det beror på vilken typ av mjöl du använder, viltiden(jästiden) m.m. Skicka receptet så får jag en uppfattning om felet!
:'(
Hej!
Jag tycker att jag provat alla trix jag kan komma på:
1'a jäsningen kall i minst 2-3 timmar
surdeg eller jäst, surdeg och jäst
Rundrivning
2'a jäsningen i ugn 40 grader
Bak i konvektionsugn (med och utan sten)
Bagarn's bästa vetemjöl
men bröden har väldigt svårt att få höjd, de har en tendens att flyta ut.
hoppas ni kan hjälpa mig
Åke :o
Hej!
Till fristående bröd kan du inte ha degen för lös, det beror på vilken typ av mjöl du använder, viltiden(jästiden) m.m. Skicka receptet så får jag en uppfattning om felet!
MVH
Kalle