Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

temperatur

  • dingedongen 13 januari 2009

    Tjenare Bagarn,


    Min fråga till dig är följande;

    Vilken innertemperatur skall olika bröd ha?, med detta menar jag alltså vilken temp som ljust bröd ska och vilken temp mörkt bröd skall ha för att vara färdigt?

    :D
    Mvh Peter

  • BagarnJeppson 15 januari 2009

    Hej Peter,

    Vitt bröd typ franskbröd är det lämpligt med ungefär 95-96 grader. Grovt bröd kan vara något varmare, cirka 98 grader.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.