Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varmluftsugn

  • Tiol 25 september 2009

    Hej Bagar´n!
    Är det något speciellt man skall tänka på när man bakar med varmluft? Ibland står det att man skall sänka värmen lite grann, till skillnad mot under o övervärme, stämmer det?
    Är det något som man INTE skall baka/grädda/ laga i varmluftsugn? Varför i så fall?

    Tacksam för svar, och TACK till dig för en jättebra spalt.(Y)
    mvh TIna

  • BagarnJeppson 7 oktober 2009

    Hej!

    Det stämmer som du säger att det är bäst att sänka graderna lite för bästa resultat.

    Lycka till med bakningen!

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.