Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gelantin

  • Monkaj 8 december 2008

    Hej
    När det är recept med gelantin i så undrar jag om det går att göra om så att man kan använda gelesocker istället som ju är enklare att använda?
    Hur mycket osv?
    Mvh Monkaj

  • BagarnJeppson 11 december 2008

    Hej,
    Vill du verkligen ha så söta bröd eller vad du skall använda det
    till? Gelesocker innehåller pektin, det är inte samma sak. Klistra in receptet här i tråden
    så jag får kolla det.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.