Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp med veckomeny

  • Gundur 1 september 2013

    8-|Om någon har bra koll på näringsrik varierad och snabb, enkel, billig, middagsmat i veckorna skulle jag vilja ha tips. Förarbete innan, plocka ur frysen, OSV. Just nu lever vi i en situation där maten blir ett problem. Vi har aldrig köpt färdiglagade pizzor eller dylikt. Det är bara det att man kör på standard recept.

    MVH
    Gundur

  • Hilmer54 1 september 2013

    Lasagne i långpannan, blir flera middagar och går mycket bra att frysa.

  • mattjejen 1 september 2013

    Soppa! Morotssoppa med vitlök å färsk ingefära, broccolisoppa med ädelost, kycklingsoppa, tomatsoppa, fisksoppa... kan fortsätta i evighet...
    Soppa är så gott och underskattat {eat} Lätt att göra en stor kastrull och sen frysa in portioner... Ett gott nybakat bröd lr hårt bröd till och tex pannkakor efteråt om man vill... går jättebra att grädda en stor sats och frysa in tex 4 å 4...

  • Nenabirk 2 september 2013

    Prova att följa tex Ica billiga veckan:
    http://www.ica.se/smarta-mattjanster/billiga-veckan/

  • rosatalo 3 september 2013

    Vad sägs om detta


    Finsk köttsoppa med köttfärs

  • Jesdid 5 september 2013

    Vi brukar ibland göra det jag kallar kycklingcarbona. Koka valfri pasta. Bryn (så den blir varm) Tacokyckling. Det finns i frysdisken i påsar från guldfågeln och är strimlad smaksatt kyckling. Blanda kycklingen med den kokta pastan och häll över matlagningsgrädde. Värm så att grädden får koka in lite. Krydda med lite grovmalen svartpeppar. Går fort att göra och mycket gott!

  • Jesdid 5 september 2013

    Borde skrivit... Kycklingen är inte billig. För att göra det billigare kan man kanske strimla kycklingfiléer och steka i ugnen i nån god marinad och frysa in för att kunna använda sen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.