Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ägg

  • 10 januari 2008

    hur föredrar ni era ägg?
    kokt, stekt, omelett, äggröra, Pocherade-förlorade ägg mm?
    själv säger jag nog kokt, det är så gott på bröd, mums:p

  • MrsC 10 januari 2008

    Äggröra på rostad bröd, åh vad gott
    Pocherade/förlorade ägg på rostat bröd, åh vad gott
    Omelette, åh vad gott

  • Ekorrungen 11 januari 2008

    Kokt

  • evaldo 11 januari 2008

    På utflykten vill jag ha stekt ägg på mackan.
    Annars till frukostmackan vill jag nog ha kokt ägg med kaviar och ev. en ansjovisbit och dill.

  • matvraket 11 januari 2008

    stekt, kokt eller i omelettform! Mumma! fast är det kokt så ska det vara hårdkokt, tillsammans med kaviar.

  • MammaModesty 11 januari 2008

    ägg i alla former är gott och då helst löst kokt eller stekt på en sida.. gillar det där med gulan som rinner (Y) jag har ju sessutom fördelen att ha hem ägg o det är så enormt stor skillnad mot köp ägg eller borta ägg som jag kallar dem :D

  • kaffesked 11 januari 2008

    Enda gångerna jag äter ägg, är på räkmacka eller när det är ägghalvor med ngn god röra på. Annars har jag väldigt svårt för både smak o konsistens, oavsett hur det är tillagat.

  • JennyV 11 januari 2008

    Ägg är gott! Äter nästan alla former av ägg; omelett med en topping av skagenröra mums, äggröra med tomat, lök och ost i, kokt ägg men då endast löskokt, hårdkokt är så torrt!

  • MrsC 11 januari 2008

    Vi äter äggfrukost på helgerna, vi njuter av att kunna sitta tillsammans
    och äta en god frukost.
    Jag är speciellt förtjust i äggröra.
    Min man Förlorade ägg.

  • styvan 11 januari 2008

    Löskokt eller stekt passar mig bäst men det mesta är gott när det gäller ägg!:p

  • soffis76 11 januari 2008

    Till frukost blir det äggröra med lök och svartpeppar, servera på rostat bröd...mums.
    På utflukten blir det stekt ägg och kaviar...då kan jag gå hur långt som helst.

  • pehrzonflickan 11 januari 2008

    Fyllda ägghalvor med massor av kaviar och räkor. Annars kokta i spenatsoppa, räksmörgås och till sill & färskpotatis. På utflykter på vintern varm choklad och stekta ägg på limpa.

  • evaldo 11 januari 2008

    Tänk dig en mäktig räkmacka med mycket räkor, ägg och vad det nu är för goja på den. Kalas

  • Lena 11 januari 2008

    Kokt(och stekt på mackor om vi är ute på skotern med ost)

  • Amika 11 januari 2008

    kokt, stekt och äggröra.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.