Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

DOP!

  • MizzBizz 8 februari 2011

    Jag ska ha dop för min lillkille nästa månad och tänkte göra tårtan själv. Jag har provat många av det recepten som innehåller potatismjöl, och jag tycker dessa blir för kompakta. Jag skulle vilja ha ett recept på en tårtbptten i långpanna som ändå blir tun och "fluffig". Vill ju gärna att allt ska bli perfekt {nailbiting}

  • olympia71 8 februari 2011

    Jag brukar göra rulltårtsbottnar när jag ska göra stora tårtor. Testat det? Tycker dom blir både tunna och "fluffiga".

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.