Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frågor om hållbarhet.

  • litenkatt 12 februari 2012

    Hejsan!

    Jag har en kassler i kylen som jag haft där länge nu, oöppnad. Säkert 2 veckor. Enligt bäst före datumet ska den ju vara bra... För det gäller väl i kylt tillstånd?

    Och sen så har jag en öppnad fetaost i kylen. Hur länge tänker man att det bör hålla?

    Vet att man ska lukta och känna och sådär men jag litar inte helt på att jag fattar när det luktar skevt :)

    Hoppas att någon kan hjälpa mig med mina frågor :)

  • bigganv 12 februari 2012

    Är kasslern oöppnad och bäst-före-datumet inte är passerat - ät!!!

    Fetaost däremot, tycker jag inte håller sig mer än ett par dagar i öppnat tillstånd....

  • litenkatt 12 februari 2012

    Tack så mycket! Då blir det kassler till kvällsmiddag! :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.