Jag har en kassler i kylen som jag haft där länge nu, oöppnad. Säkert 2 veckor. Enligt bäst före datumet ska den ju vara bra... För det gäller väl i kylt tillstånd?
Och sen så har jag en öppnad fetaost i kylen. Hur länge tänker man att det bör hålla?
Vet att man ska lukta och känna och sådär men jag litar inte helt på att jag fattar när det luktar skevt :)
Hoppas att någon kan hjälpa mig med mina frågor :)
bigganv12 februari 2012
Är kasslern oöppnad och bäst-före-datumet inte är passerat - ät!!!
Fetaost däremot, tycker jag inte håller sig mer än ett par dagar i öppnat tillstånd....
litenkatt12 februari 2012
Tack så mycket! Då blir det kassler till kvällsmiddag! :)
Hejsan!
Jag har en kassler i kylen som jag haft där länge nu, oöppnad. Säkert 2 veckor. Enligt bäst före datumet ska den ju vara bra... För det gäller väl i kylt tillstånd?
Och sen så har jag en öppnad fetaost i kylen. Hur länge tänker man att det bör hålla?
Vet att man ska lukta och känna och sådär men jag litar inte helt på att jag fattar när det luktar skevt :)
Hoppas att någon kan hjälpa mig med mina frågor :)
Är kasslern oöppnad och bäst-före-datumet inte är passerat - ät!!!
Fetaost däremot, tycker jag inte håller sig mer än ett par dagar i öppnat tillstånd....
Tack så mycket! Då blir det kassler till kvällsmiddag! :)