4 port225 gr benfri kyckling i strimlor2 msk olja 1 rödlök2 pressade vitlöksklyftor1 strimald röd och 1 gul paprika 8 vetetortillas gräddfil salsasås finhackad schalottenlök Värm oljan i en panna och stek löken, vitlöken och paprikan i 5 min. Tillsätt kyckling och låt allt steka i ca 5 min. Värm tortillsdröden i ungen och fyll dem sedan med gräddfil och salsa. Toppa med kycklingblandningen. Rulla ihop brödet och krydda med Mexicansk kryddblandning eller chillipulver.
4 port225 gr benfri kyckling i strimlor2 msk olja 1 rödlök2 pressade vitlöksklyftor1 strimald röd och 1 gul paprika 8 vetetortillas gräddfil salsasås finhackad schalottenlök Värm oljan i en panna och stek löken, vitlöken och paprikan i 5 min. Tillsätt kyckling och låt allt steka i ca 5 min. Värm tortillsdröden i ungen och fyll dem sedan med gräddfil och salsa. Toppa med kycklingblandningen. Rulla ihop brödet och krydda med Mexicansk kryddblandning eller chillipulver.