Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfajitas

  • 24 juli 2000

    4 port225 gr benfri kyckling i strimlor2 msk olja 1 rödlök2 pressade vitlöksklyftor1 strimald röd och 1 gul paprika 8 vetetortillas gräddfil salsasås finhackad schalottenlök Värm oljan i en panna och stek löken, vitlöken och paprikan i 5 min. Tillsätt kyckling och låt allt steka i ca 5 min. Värm tortillsdröden i ungen och fyll dem sedan med gräddfil och salsa. Toppa med kycklingblandningen. Rulla ihop brödet och krydda med Mexicansk kryddblandning eller chillipulver.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.