Jag har idag haft min Herman i 9 dagar. ( Startade honom själv ) Men han har ännu inte börjat bubbla. Luktar inte surt eller illa så jag tror inte att det igentligen är något fel på honom. ( Kan ha stått lite för kallt då vi inte har så varmt i köket )Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte baka med honom i morron om han nu inte vill bubbla gissar jag. Någon som vet vad jag kan göra eller ska jag bara slänga ut honom och börja om med en ny?
FiaBerg20 oktober 2012
Hur gick det med din Herman?
mkml20 oktober 2012
Han ville inte bubbla alls, så han åkte i soporna tyvärr. Ska göra ett nytt försök i vinter när vi börjar elda och har varmare inne då går det kanske bättre.
kekke4621 oktober 2012
Herrman gillar att det är varmt. Har också erfait har man för kallt
inne går det inte så bra. Jag brukar ha det i en glas skål
övertäckt med gladpack. Lycka till
mkml21 oktober 2012
Skrivet av kekke46 den 21 okt 2012
Herrman gillar att det är varmt. Har också erfait har man för kallt
inne går det inte så bra. Jag brukar ha det i en glas skål
övertäckt med gladpack. Lycka till
Tack ska prova det,jag hade en kökshandduk över.
fruktkaka29 oktober 2012
O jag som trodde att detta var en tråd om HermanS restaurang som ligger i stockholm (pinsamt)
Jag har idag haft min Herman i 9 dagar. ( Startade honom själv ) Men han har ännu inte börjat bubbla. Luktar inte surt eller illa så jag tror inte att det igentligen är något fel på honom. ( Kan ha stått lite för kallt då vi inte har så varmt i köket )Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte baka med honom i morron om han nu inte vill bubbla gissar jag. Någon som vet vad jag kan göra eller ska jag bara slänga ut honom och börja om med en ny?
Hur gick det med din Herman?
Han ville inte bubbla alls, så han åkte i soporna tyvärr. Ska göra ett nytt försök i vinter när vi börjar elda och har varmare inne då går det kanske bättre.
Herrman gillar att det är varmt. Har också erfait har man för kallt
inne går det inte så bra. Jag brukar ha det i en glas skål
övertäckt med gladpack. Lycka till
Herrman gillar att det är varmt. Har också erfait har man för kallt
inne går det inte så bra. Jag brukar ha det i en glas skål
övertäckt med gladpack. Lycka till
Tack ska prova det,jag hade en kökshandduk över.
O jag som trodde att detta var en tråd om HermanS restaurang som ligger i stockholm (pinsamt)