Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brända-pannor-tips!

  • 23 augusti 2001

    Vidbrända pannor rengörs effektivt genom att man häller i rikligt med salt och slår på vatten så att det täcker det vidbrända. Låt så över natten, koka upp saltvattnet i pannan så lossnar det brända. OBS! Ej gjutjärnspannor.

  • 27 augusti 2001

    Har man en gjutgärnspanna som blivit lite väl använd och sliten kan man förnya den genom att hälla i ett par cm salt och hetta upp rejält, dra åt sidan och låt stå och svalna. Diska ur med vatten och smörj in med olja.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.