Hej!Studenten närmar sig och jag har massor med ideér om vad jag skall bjuda på. Jag behöver dock lite hjälp...Hur länge innan kan man göra smårgåstårta? kan den stå i kylen odekorerad mer än en dag?Jag skulle vilja göra en smaskig och maffig chokladtårta, har något ett realtiv enkelt och bra recept???sen en sån fråga, vad skulle ni säga om en snitt på mörkt bröd med ägg, ansjovis och en klick majonäs?Tack
12 maj 2006
HejPÅ mitt fd jobb la vi ihop smörgåstårtorna dagen innan, våt handduk samt plastfolie, garnerade samma dag som de skulle ätas.Måste majonäsen vara med?Tycker alla om ansjovis?Ska det vara chokladtårtor, kladdkaka är också väldigt gott med lätt vispad grädde ev bär till om man vill.Lycka till
Hej!Studenten närmar sig och jag har massor med ideér om vad jag skall bjuda på. Jag behöver dock lite hjälp...Hur länge innan kan man göra smårgåstårta? kan den stå i kylen odekorerad mer än en dag?Jag skulle vilja göra en smaskig och maffig chokladtårta, har något ett realtiv enkelt och bra recept???sen en sån fråga, vad skulle ni säga om en snitt på mörkt bröd med ägg, ansjovis och en klick majonäs?Tack
HejPÅ mitt fd jobb la vi ihop smörgåstårtorna dagen innan, våt handduk samt plastfolie, garnerade samma dag som de skulle ätas.Måste majonäsen vara med?Tycker alla om ansjovis?Ska det vara chokladtårtor, kladdkaka är också väldigt gott med lätt vispad grädde ev bär till om man vill.Lycka till