hej!!!!jag vill göra pajdeg till en tacopajmed kesella, hört att det är mycket krämigare och nyttigare, är det nån som har ett bra recept???tack på förhand....
15 februari 2004
1 dl mager kesella0,5 dl flytande margarin1 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjölAllt blandas till en deg och får gärna vila en stund i kylskåp. Den behöver inte förgräddas. Sedan brukar jag lägga i det jag vill ha i pajen och fylla på med en äggstanning på 3 ägg och 3 dl mjölk Ca 20-25 min i ugnen på 200 grader.
17 april 2004
Jag brukar ta:1 burk kesella5 dl vetemjöl100 g smörKör det i mixer. Det räcker till ca 3 pajdegar, behöver du inte allt så går det bra att frysa in!HälsnMaria
hej!!!!jag vill göra pajdeg till en tacopajmed kesella, hört att det är mycket krämigare och nyttigare, är det nån som har ett bra recept???tack på förhand....
1 dl mager kesella0,5 dl flytande margarin1 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjölAllt blandas till en deg och får gärna vila en stund i kylskåp. Den behöver inte förgräddas. Sedan brukar jag lägga i det jag vill ha i pajen och fylla på med en äggstanning på 3 ägg och 3 dl mjölk Ca 20-25 min i ugnen på 200 grader.
Jag brukar ta:1 burk kesella5 dl vetemjöl100 g smörKör det i mixer. Det räcker till ca 3 pajdegar, behöver du inte allt så går det bra att frysa in!HälsnMaria