Skulle bli jätteglad om någon kan hjälpa mig med ett recept. Det är fläskfile som ska vara inrullad i parma skinka med torkade tomater. Låter så gott men vill veta om det ska vara något annat till. Tack så länge!
2 januari 2001
Vassegoa!4 persca 600 g fläskfilé8 skivor parmaskinkaSkär bort "svansen" och "huvudet" på fläskfilén. Linda in den i parmaskinkan. Fäst med tandpetare. Bryn den vackert gyllenbrun. Stek klart i ugnen ( 90-100 C i cirka 55 minuter, köttets innertemperatur ska vara 65-68 C ochfärgen lätt rosa). Låt svalna. Dela filén i fyra jämnstora bitar. Ställ på ett ugnsäkert fat och täck ovansidan med tomattäcket, ca 1,5 centimeter tjockt. Pensla dem med lite chilisås smaksatt med vitlök och några droppar tabasco.Tomattäcke150 g smör1 äggulaca 5 st marinerade soltorkade tomater3 msk rivet kantskuret bröd0,5 tsk citronsaft1 msk hackad persilja Lägg tomaterna i en matberedare och mixa i cirka 10-15 sekunder.Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en slät puré.Servera med t ex pesto, zuccinipytt, svamp, pasta eller ris!
Skulle bli jätteglad om någon kan hjälpa mig med ett recept. Det är fläskfile som ska vara inrullad i parma skinka med torkade tomater. Låter så gott men vill veta om det ska vara något annat till. Tack så länge!
Vassegoa!4 persca 600 g fläskfilé8 skivor parmaskinkaSkär bort "svansen" och "huvudet" på fläskfilén. Linda in den i parmaskinkan. Fäst med tandpetare. Bryn den vackert gyllenbrun. Stek klart i ugnen ( 90-100 C i cirka 55 minuter, köttets innertemperatur ska vara 65-68 C ochfärgen lätt rosa). Låt svalna. Dela filén i fyra jämnstora bitar. Ställ på ett ugnsäkert fat och täck ovansidan med tomattäcket, ca 1,5 centimeter tjockt. Pensla dem med lite chilisås smaksatt med vitlök och några droppar tabasco.Tomattäcke150 g smör1 äggulaca 5 st marinerade soltorkade tomater3 msk rivet kantskuret bröd0,5 tsk citronsaft1 msk hackad persilja Lägg tomaterna i en matberedare och mixa i cirka 10-15 sekunder.Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en slät puré.Servera med t ex pesto, zuccinipytt, svamp, pasta eller ris!