Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconbiff ala´Brusquini

(1 kommentar)  
Baconbiff ala´Brusquini Baconbiff ala´Brusquini
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Dessa biffarna blev uppskattade av barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta alla bacontärningar och hälften av den hackade löken och fräs den tills den börjar få lite färg och löken svettas.
  2. Lägg sedan i fräsröran i den råa färsen och tillsätt resten av den hackade löken och den pressade vitlöken. Lägg i den hackade persiljan och ta av alla kryddorna efter egen smak och tycke, jag har ganska mycket kryddor i för att de ska vara lite starka.
  3. Blanda i äggen och blanda alla ingredienserna väl så att alla kryddor kommer ut ordentligt i färsröran. Forma biffar av färsröran och stek dem tills de är genomstekta och har fått fin färg.
  4. Tips: Tycker du inte om vitlök så ta bort den. Det är väldigt gott att ta i dijonsenap i färsen. Servera gärna biffarna till nypotatis.

Kommentarer (1)

  • Evia 19 juni 2009

    Detta var jättegott när du bjöd på det i veckan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.