Dessa biffarna blev uppskattade av barnen.
Instruktioner
- Ta alla bacontärningar och hälften av den hackade löken och fräs den tills den börjar få lite färg och löken svettas.
- Lägg sedan i fräsröran i den råa färsen och tillsätt resten av den hackade löken och den pressade vitlöken. Lägg i den hackade persiljan och ta av alla kryddorna efter egen smak och tycke, jag har ganska mycket kryddor i för att de ska vara lite starka.
- Blanda i äggen och blanda alla ingredienserna väl så att alla kryddor kommer ut ordentligt i färsröran. Forma biffar av färsröran och stek dem tills de är genomstekta och har fått fin färg.
- Tips:
Tycker du inte om vitlök så ta bort den. Det är väldigt gott att ta i dijonsenap i färsen. Servera gärna biffarna till nypotatis.
Publicerat den
15 juni 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta var jättegott när du bjöd på det i veckan.