Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bake-off-bullar

 
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Bra att ha i frysen och ta fram efter hand

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 225 g
  2. Smula jästen i degbunken. Häll över vattnet och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt smör. salt socker, kli och nästan allt vetemjöl.
  3. Arbetas till en smidig deg. Låt jäsa i 40minuter. Baka ut till bullar och lägg dem på smord plåt. Jäs igen i 40 min.
  4. Ställ in i frysen. Gräddas direkt från frysen i varm ugn, ca 10-15 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.