Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brysselkålspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det finns bara 5 ingredienser i den här enkla och goda pastasåsen där brysselkålen har huvudrollen. Krångligare än så här behöver det inte vara för att få till en god middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa brysselkålen och skär bort den hårda roten. Skiva sedan brysselkålen hyfsat fint. Hacka rödlöken.
  2. Fräs kål och rödlök i lite olja tills allt har fått fin färg och mjuknat. Rör ner senap, grädde, torkad dragon, salt och peppar. Låt puttra på under lock i ca 5 minuter eller tills kålen är mjuk.
  3. Servera till den nykokta pastan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.