Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarwraps

 
Skriv ut

Till wrapsen kan du också använda färdiggrillad kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bröden i 3 cm höga och 8 cm långa remsor. Bred på osten. Strimla kyckling, sallad och salladslök och lägg på brödremsorna med ärtskotten. Rulla ihop och ställ på ett fat.
  2. Blanda äggulor, citronsaft, senap, sardeller och vitlök i en skål. Mixa och tillsätt oljan, lite i taget. Späd ev med vatten. Smaka av med peppar och salt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.