Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladcroissanter

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lättbakat och festligt till söndagsfrukosten. Här har vi använt färdigköpt kyld smördeg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut smördegsplattan och dela den mitt itu på längden. Skär ut 12 tårtbitar.
  2. Lägg en tesked nutella vid basen, strö över mandelmassa och choklad. Rulla från basen mot spetsen och böj giffeln lite.
  3. Lägg på bakpappersklädd plåt med spetsen ner. Pensla med ägg och strö över mandalspån. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.