Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkspannkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegod pannkaka som är gjord på filmjölk istället för mjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser och stek som pannkakor.
  2. Jag tycker de är lättare att steka när man gör "plättstora" pannkakor. Använder man vaniljsocker i smeten så får de en god vaniljsmak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • xandria 30 september 2010

    underbart gott pannkaks recept byte ut hälften av vetet till råg 1) serverade med jorgubbsylt 2) med sirap 3) med sirap och kanel mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.