Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronvirvel

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

En alkoholfri bål med en oblyg smak av citronskal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ alla ingredienser i kylen tre timmar före servering.
  2. Tvätta alla citroner noga. Torka och riv av det gula på skalet av 4 av citronerna och pressa ur saften. Blanda skalet med citronsaft och koncentrerad flädersaft.
  3. Häll på mousserande vin och cider.
  4. Skär bort det tjocka, vita skalet på de två återstående citronerna och skiva dem sedan tunt. Garnera med skivorna och servera gärna bålen med isbitar vid sidan om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.