En dessert att imponera med och imponeras av! Kombinationen av len chokladmousse som toppas med en läcker Oreomousse, gör denna dessert helt oemotståndlig!
Instruktioner
- Chokladmousse:
Hacka den mörka chokladen fint och häll ner i en skål. Koka upp vispgrädde och häll den över chokladen. Låt stå i 1 minut och rör sedan runt tills chokladen smält. Blanda ner kakao och florsocker. Låt svalna helt i kylen. Vispa krämen med en elvisp till en fluffig mousse. Det tar runt 10 minuter att få riktigt härligt moussig mousse. Spritsa eller skeda ner i fyra dessertskålar eller glas.
- Oreomousse:
Mixa kakorna i en matberedare eller krossa dem på valfritt sätt. Vispa grädde, florsocker och vaniljsocker riktigt fluffigt. Vänd ner de mixade/krossade oreokakorna. Spritsa eller skeda ner oreomoussen över chokladmoussen.
- Dekorera med fyra vanliga oreokakor eller flera mini-oreos.
Publicerat den
31 januari 2015
Skriv kommentar