Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godisglassbomb

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

MMMmmmm.............

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör bananerna till mos med grädde och kakao. Blanda snabbt med glassen. Lägg smeten i en glasskål ca 1 liter. Tryck ner en mindre skål, ca 1/2 liters, och frys smeten så i frysen i 2 timmar.
  2. Lossna den lilla skålen med hjälp av varmt vatten. Grovhacka linser och marängbotten. Rör snabbt ner hacket i glassen. Häll blandningen i formen och frys i 2 timmar till.
  3. Stjälp upp glassbomben. Garnera med vispad grädde och linser.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.