Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Häggmispelsylt

 
Skriv ut

Personligen tycker jag den blir lite söt men barnen älskar den.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj bären Lägg bären i en mixer och hacka sönder dem. Lägg bärmassan i en kastrull och tillsätt vatten Koka på medelvärme 5 till 6 minuter. Mät massa och häll tillbaka den i kastrullen tillsammans med socker. Koka i ett par minuter på svag värme tills sockret löst sig. Koka upp och tillsätt pektin, koka i en minut. Ta av kastrullen från värmen, skumma eventuellt skum och häll i heta, sterila burkar och förslut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.