Saftiga cupcakes som toppas med krämig nutellatopping.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Mixa nötterna till ett fint pulver i hushållsmixer med kniv, eller mal dem i en kvarn.
Grovhacka chokladen.
- Blanda nötter, choklad, vetemjöl och bakpulver och vänd ner det i äggsmeten. Rör ner vispgrädde.
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3 med smet.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig. Låt svalna.
- Rör nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphiaost krämigt. Tillsätt kaffe och frangelica och vispa fluffigt.
- Bred nutellatoppingen över muffinsarna och toppa med en hasselnöt.
Publicerat den
3 mars 2012
Skriv kommentar