Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasköttbullar

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta recept kommer från min mormor Alla gör köttbullar på olika sätt, men prova gärna dessa för ni kommer inte att ångra er!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riven löken på rivjärn i en bunke, tillsätt ströbröd och vatten. Lägg därefter i köttfärsen och knäck i ägget. Ta 2 tag med sockerströaren ner i bunken, salta och peppra med båda kryddorna efter smak.
  2. Fräs köttbullarna i margarinet ca 20 minuter på medelhögvärme, tills de är gyllenbruna.
  3. Tips! Jag brukar ha i 1/2 rödlök och lite vitlökspulver då man vill ha lite mera smak, öka då färsen till 750 g.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.