Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarell-lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka lök och skär svampen i bitar.
  2. Stek köttfärs, lök och svamp i en stekpanna i lite smör. Tillsätt fond och pressad vitlök och krossade tomater. Låt småputtra några minuter. Salta och peppra.
  3. Gör ostsåsen. Varva lasagneplattor, ostsås och köttfärssåsen. Börja med ostsåsen och avsluta med riven ost överst.
  4. Tillaga ca 45 minuter i ugn. Servera med en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.