Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kildenbröd

 
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat Gott och hälsosamt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör först ihop alla torra ingredienser tillsätt sen det ljumma vattnet blanda allt och ställ att jäsa 1 timme portionera sen upp i brödformar så att dom fylls till 2/3 och när dom jäst till full form är det bara att grädda. 220 grader i 1 timme
  2. Mängden ger 4-5 limpor beroende på fomarnas storlek

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.