Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbknyten!

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krabbknyten med doft av dill och muskot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet i en kastrull, fräs det med vetemjöl ca 2 min under ständig omrörning på svag värme. Späd med mjölk och låt stuvningen sjuda i några minuter. Smaka av med salt och peppar och ev. lite muskot. Tillsätt krabban och dill, värm och tag kastrullen från spisen.
  2. Lägg upp 2 dryga msk krabbstuvning mitt på varje pannkaka. Vik ihop till knyten så att stuvningen inte rinner ut. Lägg knytena med skarven neråt på ett smort, ugnsfast fat. Strö över ost och gratinera i 225 grader ca 10 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.