Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling-currygryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar hela familjens munnar och vill man ha mer sting i är det bara lite extra cayennepeppar som krävs. Det går utmärkt att frysa in!

Ingredienser

Instruktioner

Koka/ånga grönsakerna. Strimla kycklingen och bryn det i smör i en kastrull. Krydda med curry, salt, citronpeppar och cayennepeppar. Häll i vattnet och buljongen, sjud på svag värme tills kycklingen är färdig. Häll i grönsakerna, grädden och Maizena. Koka upp och smaka av! Till detta brukar jag ha bulgur, men det är säkert gott med ris eller pasta med. Smaklig måltid!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.