Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax-tabbouli

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Den suveräna mellanösternsalladen blir en matig rätt med generösa bitar varmrökt lax i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pärlcouscousen eller bulgurn enligt anvisningen på förpackningen, gärna i grönsaksbuljong. Låt svalna.
  2. Dela och kärna ur tomaterna, tärna dem smått. Skär salladslöken i skivor, skala och hacka rödlöken fint.
  3. Blanda couscousen eller bulgurn med tomater, salladslök, rödlök, finhackad persilja och mynta. Tillsätt olivolja, pressad citron, salt och peppar. Lägg i rejäla bitar av den varmrökta laxen och blanda igen.
  4. Servera salladen gärna med skivor av baguette.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.