Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Rabarberkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härligt god med både syra och hetta!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 225 grader. Dela kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i en stekpanna, ca 5 minuter, med Santa Marias "steak and chicken"-krydda, rikligt med krydda! Lägg rabarberbitarna i en ugnsfast form och lägg kycklingbitarna ovanpå, spara stekspadet i stekpannan. Häll i grädde, sambal oelek, honung, kycklingfond och ingefära i stekspadet och ge det ett hastigt uppkok. Slå det över kycklingen och rabarberna och toppa med osten. In i ugnen ca 20-25 min, tills det fått fin färg. Servera med sallad och ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.