Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Molly´s maränger

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

jag har letat & letat efter ett recept på en bra maräng smet, och äntligen har jag funnit den! Så ni som vill ha klassiska och goda maränger utan karamellfärg och annat, SE HIT!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Vispa äggvitorna tillsammans med 1 dl av strösockret och ättikan. Blanda till ett hårt skum. Vänd därefter ner resten utan sockret i smeten.
  3. Klicka eller spritsa ut på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 60 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.