Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muscovadobrownies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Muscovadosockret ger kakan en extra fyllig och god smak. Den ska vara lite seg och kompakt i konsistensen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i kastrullen. Rör tills den smält. Vispa upp äggen i en bunke. Tillsätt sockret och vispa till en blank smet. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen och choklad i äggvispet.
  3. Häll smeten i en form, ca 20x30 cm , klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter. Låt kakan kallna i formen. Skär den i rutor och garnera med florsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.