Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatpaj

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Smarrig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör digestiven i matberedare tillsammans med smöret. Bred ut blandningen i en rund kakform med löstagbar botten.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5-10 minuter. Vispa under tiden grädden hårt med sockret. Vispa sedan i en annan bunke créme fraichen med den rumstempererade nougaten, limesaften och limeskalet. Blanda ihop med den vispade grädden.
  3. Krama ur vätskan ur gelatinbladen och kör bladen i mikron i 5-10 sekunder, blanda in i nougatmassan. Bre ut massan över kexbottnen. Riv över lite blockchoklad. Ställ pajen i kylen ca 1 timme. Garnera med ev med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.